The Slovak Beer Industry after the Entry into the European Union - Válek, Juraj, 1981-
Slovenské pivovarníctvo po vstupe do EÚ. Teoretické prístupy k spotrebným daniam zo spotreby. História pivovarov na území Slovenska. Nepriama zamestnanosť vďaka pivovarníctvu v roku 2012. Vývoj príspevkov do štátneho rozpočtu z daní za pivo v rokoch 1999-2014.