Zmeny v postupoch účtovania pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky od 1. januára 2016 - Kordošová, Alena, 1970-
S účinnosťou od 1. januára 2016 sa očakávajú zmeny v postupoch účtovania pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky. Navrhované zmeny odrážajú potreby praxe a reagujú na zmeny vyplývajúce zo zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p.