Lze zvýšit produktivitu práce zadarmo? - Dostál, Pavel
Technické zmeny bez zaujatia ľudí výsledky neprinesú. Firemná kultúra a jej vzťah k zvýšeniu produktivity práce. Slabá kultúra - nízka produktivita. Výber vhodných zamestnancov.