Jak vybírat dodavatele školení Six Sigma - Kohl, Miroslav
Six Sigma je metodický, procesný prístup zlepšovania ekektívnosti procesov pomocou tímovej práce s využitím najrôznejších nástrojov kvality, často sa opierajúcich o matematickú štatistiku a štatistické myslenie. Základné podmienky výberu školiacej/poradenskej firmy, ktorá má podniku pomôcť so Six Sigmou.