<The> Importance of financial reporting in small and medium - sized enterprises - Manová, Eva, 1957-
Rozdiely vo finančnom výkazníctve v súvislosti s implementáciou IFRS pre malé a stredné podniky (MSP). Slovenská legislatíva sa usiluje o postupnú harmonizáciu účtovného systému MSP, pre ktorú boli vydané samostatné normy IFRS. Úlohou normy je zjednotenie regulácie účtovníctva za účelom dosiahnutia porovnateľnosti dát z účtovnej závierky bez ohľadu na veľkosť podniku, miesto a sídlo účtovnej závierky.