Analýza vzťahu medzi rozpočtovou odchýlkou a kvantitatívno-kvalitatívnymi parametrami programového rozpočtu mesta - Hošták, Peter
Štatistická analýza parametrov programového rozpočtovania súvisiacich so schopnosťou samosprávy spoľahlivo plánovať očakávanú výšku rozpočtových výdavkov meranou prostredníctvom rozpočtovej odchýlky.