Jak emoce ovlivňují fungování pracovního týmu - Spáčilová, Lucie
Momentálna, sociálna a chronická emócia. Základná emočná škála. Vysávači energie a prchkí ľudia. "Skryté nepriateľstvo" - nenávisť a strach. Najlepší kandidát prejavuje nadšenie a záujem, rozdáva energiu. Ako poznať chronickú emóciu človeka.