Přežijí veletrhy konfrontaci s elektronickou komunikací? - Pavlů, Dušan
Keď sa objaví nové masové médium, ktoré umožňuje rýchle, operatívne, audiovizuálne zobrazovanie, verejnosť obvykle prijíma tézu, že toto nové médium bude tým dominantným v spoločenskom priestore. Fakty o súčasnej realite veľtrhov v ČR a v Európe. Autor sa domnieva, že veľtrhy budú s elektronickou konkurenciou žiť v symbióze. Vo vzájomnom konkurenčnom súperení budú stále lepšie profilovať svoje špecifiká a svoje silné stránky. Spolu to môže byť veľmi harmonické súžitie.