Hypotekárna reforma na Slovensku sa neuskutočnila, upozorňuje špecialista Radoslav Papánek - Bobáň, Václav
Situácia a vývoj s úrokovými sadzbami hypoték na Slovensku v priebehu najbližších rokov. Kedy je výhodné refinancovať hypotéku a ako by mali postupovať tí, ktorí sa nevyznajú v ponukách hypoték a úverov.