Tištěná média jsou pro cestovní ruch stále nepostradatelná - Marek, Ivan
Tlačené časopisy v porovnaní s digitálnymi časopismi. Podľa prieskumu je trikrát viac odberateľov tlačených časopisov. Článok prezentuje novú edíciu Moravských časopisov z turistických oblastí.