ESD ako projekt? manažérsky, technický alebo akceptačný projekt? - Minárik, Peter
Produktový cyklus výrobkov (životnosť) a vplyvy na poškodenie výrobku. Faktory spôsobujúce citlivosť výrobkov - rýchle napredovanie technologických zmien a inovácií. ESD ("Electro static discharge") elektrostatický výboj a prečo sa firmy stále viac zaoberajú ESD. Praktický sumár ako pracovať a eliminovať vplyvy ESD.