V Evropě sme na špici - Novotný, Radek
Porovnanie logistiky českých firiem so západnou Európou. Dlhodobá vysoká úroveň českej logistiky. Štvrtá priemyselná revolúcia v logistike. Česká logistická asociácia a jej plány do budúcnosti. Nemecko ako jednotka v logistike. Aktivity prof. Cempírka v akademickej sfére. Spolupráca univerzity s podnikateľským sektorom.