Nové trendy, nové priestory, nové výzvy - Marianyi, Peter
Logistika patrí medzi najdôležitejšie faktory rozvoja priemyselnej výroby. Meniace sa požiadavky vybavenia a architektúry logistických centier a optimálne podmienky pre rozvoj logistiky na Slovensku (výhodná poloha medzi západnou a východnou Európou).