Nachhaltigkeit im Spiegel der Corporate social responsibility - Markovič, Peter, 1974-
Udržateľnosť ako komponent riadenia podniku. Scorecard udržateľnej rovnováhy (SBS) a prístup udržateľnej hodnoty. Výhody zavedenia SBS v podniku.