Aktivizácia domáceho cestovného ruchu na Slovensku - Plesník, Pavol, 1956-
Primárny potenciál rozvoja cestovného ruchu na Slovensku. Kultúrny potenciál rozvoja cestovného ruchu. Výkony v domácom cestovnom ruchu. Dôvody slabých výkonov domáceho cestovného ruchu v SR. Aktivizácia domáceho cestovného ruchu. Ekonomická a neekonomická podpora rozvoja domáceho cestovného ruchu.