Slováci prišli na chuť syrom - Raševová, Kristína
Spotreba mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku rastie. Európa bojuje s nadprodukciou mlieka. Pre slovenského spotrebiteľa zaváži cena aj kvalita. Významnosť privátnych značiek stúpa. Rast spotreby aj alternatívy mliečnych výrobkov. Výber noviniek.