<The> Importance of logistics costs in enterprises - Iskra, Mariusz, 1980-
Manažérske rozhodnutia týkajúce sa dodávateľského reťazca a logistických procesov. Náklady a druhy nákladov spojené s logistikou, metódy a nástroje riadenia týchto nákladov. Procesy vzťahujúce sa k informačným tokom v logistických procesoch.