Generálne klauzuly v súťažnom práve - Kalesná, Katarína
Podstata a význam generálnych klauzúl. Uplatnenie generálnych klauzúl. Právo proti nekalej súťaži. Pojem a zneužívanie dominantného postavenia. Porovnanie s českou právnou úpravou. Prípustná obrana.