Social innovation in business - Hrušovská, Dana, 1964-
V podnikateľskom sektore sú čoraz častejšou súčasťou podnikania sociálne inovácie. V oficiálnej politike Európskej únie i národných ekonomík je táto tendencia považovaná za strategickú. Hlavné nedostatky na Slovensku - zdĺhavé tempo prípravy a realizácie sociálnych inovácií v porovnaní s ostatnými krajinami. Skúmanie zložitých vzťahov sociálnych inovácií a korelácia vybraných determinantov.