Základní lexikální jednotky konceptu "pracovní činnost" v ruštině v komparaci s češtinou - Artemov, Andrey
Výrazy a ich ďalšie významy z hľadiska konceptualizácie pracovného procesu v rámci ruského jazykového obrazu sveta.