Proces vnímania a jeho úloha v pracovnej komunikácii - Jarošová, Jana
Ako funguje naše vnímanie. Sociálna interakcia na pracovisku. Vytváranie obrazu o tom druhom. Chyby, ktoré robíme pri hodnotení. Presnosť pri posudzovaní.