Failure mode and effect analysis method in integrated risk management - Štofová, Lenka, 1989-
Riadenie a výsledky hodnotenia riadenia rizík v automobilovom priemysle. Systémy manažérstva kvality v automobilových podnikoch a v podnikoch produkujúcich náhradné diely. Koncept integrovaného systému riadenia rizík podľa súčasných i pripravovaných noriem ISO.