Pracovný pohovor a jeho priebeh - Hrtánek, Ladislav
Pracovný pohovor a jeho obsah. Informácie, ktoré musia byť poskytnuté na pracovnom pohovore. Okruh tém, na ktoré sa zamestnávateľ nemôže pýtať. Procesný postup pri porušení práv fyzickej osoby.