Novelizácia postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Meluchová, Jitka, 1965-
Stručný prehľad noviniek v novelizácii postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva.