Slovensko má novú značku: Good Idea Slovakia - Garaj, Patrik
Zadanie rezortu zahraničných vecí na vytvorenie novej značky Slovenska, ktorá nemá smerovať len k osloveniu turistov, ale mala by prispieť k zlepšeniu možnosti na prilákanie zahraničných investorov a k podpore exportu slovenských výrobkov na svetové trhy. Koncept národnej značky Good Idea Slovakia z dieľne agentúry Creative Department. Slovensko - krajina, ktorá môže ponúknuť myšlienky, krajina s potenciálom. Výzva pre svet, aby objavil Slovensko.