Historicko-politické aspekty ovplyvňujúce špecifický postoj Dánska k európskej integrácii - Chuguryan, Simona, 1977-
Teoretický podklad k vymedzeniu európskej integrácie. Cesta Dánska k európskej integrácii so zameraním na významné historické medzníky. Súčasný postoj Dánska k Európskej únii.