<The> Isolation of Sub-Saharan floating currencies - Kiss, Gábor
Nákaza voľne plávajúcich mien v Afrike z dôvodu hlbokého prepojenia voľného obchodu dotačných a politických vzťahov s vyspelými krajinami ako je USA alebo EÚ.