Rámec pre kvalitu auditu - najdôležitejšie prvky vytvárajúce prostredie pre kvalitu auditu - Kareš, Ladislav
Rada pre medzinárodné štandardy pre audit a uisťovacie služby (IAASB) vypracovala rámec pre kvalitu auditu opisujúci vstupné a výstupné faktory pôsobiace v procese auditu. Kvalita auditu a audítorskej firmy pri audite finančných výkazov.