<The> Selected aspects of application of monetary policy in the Economic and Monetary Union pre-and-post 2008 - Vojtaššák, Marek
Nové spôsoby aplikácie funkcií ECB/Eurosystému na základe existujúceho rámca. Nové úlohy ECB po prevalení finančnej krízy. Jednotný mechanizmus dohľadu a rezolúcie.