Vplyv tichých rezerv ako nástroja bilančnej politiky na finančnú situáciu účtovnej jednotky - Katríková, Daniela
Problematika a nástroje bilančnej politiky, ku ktorým patria aj tiché (skryté) rezervy. Práca s tichými rezervami a kvalitné riadenie účtovnej jednotky. Kedy môže účtovná jednotka prostredníctvom tichých rezerv ovplyvňovať výsledok hospodárenia.