Doping v športe a jeho prieskum na Ekonomickej Univerzite v Bratislave - Voltnerová, Zuzana, 1964-
Pojem a história dopingu. Dotazníkový prieskum týkajúci sa problematiky užívania zakázaných látok realizovaný na Ekonomickej univerzite v Bratislave, na vzorke 66 študentov EU.