Solving the Routing Problems with Time Windows - Čičková, Zuzana, 1978-
Matematické modely vybraných problémov smerovania trás v logistike. Aplikácia SOMA samoorganizačného migračného algoritmu. Problém cestujúceho predajcu - travelling salesman problem.