Vplyv etiky na kreovanie finančnej stability poisťovne - Meluchová, Jitka, 1965-
Uplatňovanie etiky pri vykonávaní poisťovacej činnosti pri poskytovaní poisťovacích služieb a jej vplyv na finačnú situáciu a prosperitu poisťovne. Požiadavky na profesionálne správanie poisťovne a jej vybraných stakeholderov v podmienkach globalizovaného finančného trhu EÚ.