<La> Formation des mots savants en français - Melušová, Elena, 1953-
Tvorba slov pomocou afixácie. Vedecké pomenovania tvorené pomocou predpôn latinského a gréckeho pôvodu. Synonýmia a antonýmia v kategórii predpôn.