Úloha bilančnej politiky pri zisťovaní a vykazovaní majetkovej podstaty - Pakšiová, Renáta, 1974-
Vykazovanie majetkovej podstaty a jej zmien v správnej výške je jednou zo základných úloh účtovníctva poskytujúceho relevantné informácie používateľom. Návratnosť a zhodnocovanie vložených investícií v dlhodobom horizonte. Bilančná politika podniku a rozdeľovanie vykázaného zisku. Dodržiavanie etických princípov.