Obmedzenia vybraných predikčných modelov v podmienkach Slovenskej republiky - Stanková, Adriana, 1990-
Modely prognózovania finačnej situácie podnikov, zaoberajúce sa finančnou analýzou a predikciou budúcej finančnej situácie podnikov. Prognózovanie finančnej situácie podnikov prostredníctvom predikčných modelov v podmienkach Slovenskej republiky.