<The> Impact of performance management and employee empowerment on organisational culture of selected banks in Nigeria - Nwaguchwu, Chijioke
Vzťah výkonnosti manažmentu, zaangažovanosti zamestnancov a organizačnej kultúry v bankách. Charakteristika pojmov. Analýza testom rovnosti, Pearsonovým koeficientom a metódou najmenších štvorcov.