Ako robiť biznis tisíc rokov - Lászlóová, Klaudia
Najstaršie hotely a firmy pochádzajúce z krajiny vychádzajúceho slnka. Z desiatich najstarších podnikov sveta sú štyri z Európy. Pohostinstvo Stiftskeller st. Peter v Salzburgu pochádza z r. 803. Najstaršie hotely sveta umocňujú legendu o božskom pôvode. Najstaršia firma sveta - Nishiyama Onsen Keiunkan, hotel a kúpele v pohorí Kjóto. Tajomstvo dlhovekosti.