Does the EU funding increase competitiveness of firms by supporting organisational changes? - Martinez, Felipe
Hodnotenie vzťahu konkurencieschopnosť podniku - zmeny organizačnej štruktúry - objem dotácií zo štrukturálnych fondov EÚ. Význam organizačných zmien pre zachovanie konkurencieschopnosti firmy. Spôsoby financovania podniku z fondov EÚ.