Segmenting medical market based on banking expectations: evidence from Iran - Azizi, Shahriar
Identifikácia očakávaní bánk prevedená kvalitatívnou analýzou. Priority v očakávaniach bánk medzi zdravotníckymi spolkami. Klastrová segmentácia zdravotníckych spolkov.