Investigating talent management philosophies - Urbancová, Hana
Koncept talentovaného zamestnanca. Pohľad zamestnancov a zamestnávateľov na charakteristiku talentovaného zamestnanca. Prehľad preferncií riadeného rozvoja kompetencií zamestnanca. Prieskum v názoroch zamestnancov ohľadom možných oblastí rozvoja talentu.