(Očakávaný) demografický vývoj na Slovensku a jeho možné dopady na trh práce a dôchodkový systém - Šprocha, Branislav
Niektoré očakávané zmeny, ktorými populácia Slovenska môže prejsť do konca prvej polovice 21. storočia. Kontext budúceho smerovania trhu práce a dôchodkového systému na Slovensku. Budúci populačný vývoj a vplyv týchto faktorov na stabilitu verejných financií.