Budúcnosť dôchodkového systému na Slovensku - Brunovský, Oliver
Panelová diskusia odborníkov v oblasti poisťovníctva na tému, ako by mal v budúcnosti vyzerať dôchodkový systém na Slovensku. Z vystúpení na Trend Business Breakfest 20. novembra 2015.