Generation Y attitudes towards shopping: a comparison of the Czech Republic and Slovakia - Klapilová Krbová, Petra
Vlastnosti správania generácie Y. Vnímanie nákupného správania generácie Y. Preferencie v online a offline nakupovaní. Postoj generácie Y k zľavám a výpredajom, značkám, maloobchodom a nákupným centrám.