Finančné výkazníctvo škôl a školských zariadení v roku 2016 - Veverková, Ingrid
Aktuálne a komplexné informácie o finančnom výkazníctve škôl a školských zariadení. Povinnosti škôl a školských zariadení v procese hospodárskeho riadenia. Vedenie účtovníctva a výkazníctva v súlade so všeobecne platnými a záväznými právnymi predpismi.