Segmentation of Consumers in the Context of Their Space Behaviour: Case Study of Bratislava - Grossmanová, Marta
Vývoj maloobchodnej siete Bratislavy, ovplyvňujúci nákupné správanie a životný štýl jej spotrebiteľov. Charakteristika priestorového správania spotrebiteľov, žijúcich v mestských častiach Bratislavy. V posledných rokoch stúpa dôležitosť spotrebiteľského správania počas klesajúcej ekonomickej prosperity, kým koncentrácia v maloobchode znižuje šance na úspech malých nezávislých maloobchodov s potravinami.