"Pro a proti" bankovní unie z pohledu členských států - Sobková, Martina
Diskusný dokument publikovaný Úradom vlády Českej republiky "Skúsenosti členských krajín EÚ s fungovaním bankovej únie", ktorý je podkladom pre ďalšiu diskusiu týkajúcu sa členstva v bankovej únii a vstupu ČR do eurozóny. Výhody, nevýhody, príležitosti a riziká pre ČR, plynúce z členstva v bankovej únii.