Whistleblowing jako jedna z možností bank, jak předcházet trestné činnosti - Rosová, Natálie
Novela zákona o trestnej zodpovednosti právnických osôb v ČR, ktorá v súčasnosti prechádza legislatívnym procesom. Niektoré možnosti predchádzajúce trestnú činnosť v bankovom sektore, platné aj pre regulované oblasti finančného trhu v ČR.