Zodpovednosť zamestnancov za výkon finančnej kontroly - Sýkora, Jozef
Problematika stanovenia a dôsledky zodpovednosti vo vzťahu k finančnej operácii v nadväznosti na finančnú kontrolu. Spôsob výkonu základnej finančnej kontroly v rámci vecnej pôsobnosti – zodpovednosti za charakter finančnej operácie podľa zákona č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Výkon základnej finančnej kontroly sa viaže na každú finančnú operáciu alebo jej časť.