Podnikateľská činnosť a ozbrojené konflikty - Blažo, Ondrej
Analýza postavenia podnikateľskej entity v ozbrojených konfliktoch, a to ako nositeľa práv ako aj nositeľa zodpovednosti za porušovanie ľudských práv a porušovanie humanitárneho práva. Analýza postavenia súkromných vojenských a bezpečnostných služieb.